VELKOMMEN TIL GINSINS

Opdateret: 3. dec. 2019

Efter et gigantisk tilløb kaster jeg mig nu ud i min egen hjemmeside om gin. Jeg er ikke proff - kun til at skrive og tage billeder - men jeg besidder en dyb passion for gin og det, man kan blande i det. Velkommen ombord.


Du kan lige så godt droppe det, Bo. Jeg har aldrig kunnet lide gin, og flere har endda forsøgt at få mig til det. Så gem du hellere dråberne til en anden ...Fordommene om gin er store hos mange. Så store, at jeg ofte oplever gæster takke nej til en gin og tonic, fordi de engang har fået én, der smagte dårlig. I sådanne situationer beder jeg om deres tilladelse til at gøre endnu et forsøg - og måske deres livs sidste forsøg på at blive lokket i ginfælden. Selv de største kritikere har bøjet sig i støvet. Ikke fordi, jeg er en særlig god bartender, men fordi, jeg har givet drinken det rette blandingsforhold. Med disse ord vil gerne byde velkommen til min nye hjemmeside - fyldt med mange skønne fristelser. Velkommen til GinSins.


Jeg vil smage og snage

Gin er gin. Og så er det så meget andet. For naturligvis er der forskel, fordi gin kan laves på lige så mange måder, som der er mennesker til det. Det betyder, at der er en gin, der passer til alle. Nogle drikker det hele, andre det halve, mens resten er mere selektive i deres valg. Det er netop en af grundene til min fascination af og passion for gin. Den er så alsidig og kan mixes på et utal af måder, og jeg spår da også, at den popularitet, gin har opnået i de senere år, vil blive ved. På denne hjemmeside vil jeg smage på gin og snage i, hvad der rører sig på den pulserende ginscene: på destillerierne, hos importørerne, hos forhandlerne og ikke mindst blandt brugere. Jeg vil på reportager rundt omkring, skrive om ginsmagninger og interviewe nogle af de spændende mennesker, der enten professionel eller på hobbyplan dyrker gin som livets salt. Jeg vil bringe opskrifter, historiske fakta og anmelde forskellige typer af gin og tonics.Kort sagt:

“Jeg vil smage og snage i, hvad der rører sig på den pulserende ginscene.”

Men gin står ikke her alene. Jeg vil løbende også skrive om andre former for spiritusser.


Tip mig gerne

Har du en idé til en artikel her på hjemmesiden, så kontakt mig gerne. God læselyst, Bo

0 visninger
KONTAKT MIG
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2023 by The New Frontier. Proudly created with Wix.com